Balansert Hverdag

Fysisk aktivitet

 

Fysisk aktivitet er en naturlig del av hverdagen.Enten vi rusler i trapper eller trener på helsestudio.

Å kunne være i bevegelse gir frihet.For å kunne ivareta denne friheten må vi ivareta kroppen vår.Å finne en form for trening man trives med, som gjør deg glad er viktig.Da gleder du deg til neste trening og kjenner fremgangen på en helt annen måte, enn når noen må tvinge deg med.

Jeg kommer til å skrive om hva jeg selv gjør for å holde meg i form og aller helst komme tilbake til en kropp som er sterk og velfungerende.

Jeg var våren 2010 helt utslitt.Den typiske dama som skal si ja til alle spennende oppdrag og verv.I tillegg til hus , mann og 4 barn ble det til tider vel mye.Det ble såmye at det fantes ikke tid hverken for trening lenger eller å tenke på kostholdet.Jeg mistrivdes med det jeg så i speilet og følte ikke at noe fungerte.

Til slutt bare måtte jeg gjøre noe. Jeg startet med kosttilskudd som jeg visste fungerte da jeg har brukt det før og vet at det er trygge produkter.Når energien kom sigende,fikk jeg økt lyst til å trene igjen.Og dermed var det positivet hjulet igang.

Trening ga atter mer energi og når jeg trener eller vi kan gjerne kalle det trimme;) så får jeg mer lyst på fornuftig mat også. Man spiser fordi kroppen trenger det,og ikke fodi man kjeder seg.Mnetro ikke at jeg spiser kejdelig mat.Jeg koser meg med god mat og lørdag er lørdag.Da står både smågodt og potetgull fremme,men jeg spiser midre av det.Og det komer av at jeg tillater meg å spise det uten dårlig samvittighet den kvelden i uka, og jeg er ikke oversulten fordi jeg har spist meg mett på fornuftig kost.

Jeg er nå i starten av juni 2011 på god vei tilbake til en balansert hverdag.Jeg trener ca 3 ganger i uka på trenigsstudio og prøver å være mest mulig utendørs ellers. Det å rusle en liten tur gjør også underverker for kropp og sjel.Man trenger ikke trene hardt hver dag.Hodet og sjel trenger også næring skal vi fungere.Jeg har en vei å gå for å bli det man kaller slank:)men kjenner jeg har energi og at jeg trives med meg selv.Så får heller disse kiloene ramle av etter hvert.Men 10-12 av dem er borte allerede.Det føles helt greit:)

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

juli 2018
M T O T F L S
« jan    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkivet

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 4 andre følgere

Antall besøk fra 01.02.2011

Bloggurat
Reklamer
%d bloggere like this: