Balansert Hverdag

Trim og rydd

Posted on: 8. mars 2011

12 Angry Women (front of flyer)

Image by steve loya via Flickr

Ja gratulerer med dagen mine verdifulle og flotte damer 🙂 Hva har du gjort for deg selv på kvinnedagen?

Jeg startet dagen med en time trim. FullPakke heter timen.Og ja i dag kjente jeg virkelig at det var full pakke ja.Kjære vene ,jeg var nesten død.Sint ble jeg også.Husker jeg så for meg skitalentene Norge har og spurte meg selv, hvordan i all verden overlever de,Ikke bra å bli sint.MEN etter uttøying og dusj var jeg blid igjen, hehe.

Jeg blir sur iblandt når jeg ikke får til det jeg vet jeg gjorde lett som bare det før.HAFF.Men gamlemor må bare fortsette og være glad hun har muligheten til å trene seg tilbake.I dag kasta jeg en strikk så det sto etter,og tenkte først etterpå at jeg kunne ha truffet damen bak meg.Barnslig sint kan du si. Den forbaska strikken ville ikke ligge i ro under stepkassa og hadde da ikke tid til å ordne og styre med den lenger kan du vite:)

Beundrer instruktøren som smiler og oppmuntrer uansett hvor sur og merkelig jeg sikkert så ut. Godt det var noen skikkelig sprekinger der for hennes skyld.

Man kan jo lure om dette var å gjøre noe for seg selv ,men det er det virkelig.Godt å kunne slappe av nå,og vite at dagens trimøkt er tatt.

I ettermiddag har det gått i rydding og vask.Fikk hjelp av mr 6 som vasket bord og tørrmoppet gulv.Fikk «kasta ut» noen jakker og sko.Gangen vår skal ikke ha skylden for å være laget for en familie på 6.Den er alltid stappfull.Og jeg hater at den er det. Det var såååå godt å få ryddet ut litt og få litt pusterom.

Nå har ikke tenkt å styre så mye mer,utenom å lage middag når gubben kommer med mat. Litt lekselesing med minsten blir det vel.Men nå har han besøk av to kamerater.Jaja, godt jeg rydda rommet hans i dag..jepp..

Ønsker alle en god ettermiddag.

1 Response to "Trim og rydd"

SV: Takk for din kommentar, Bente ❤ Sikker på at Sara Alexandra setter stor pris på dette ❤

Legg igjen en kommentar

mars 2011
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkivet

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med blant 4 andre abonnenter

Antall besøk fra 01.02.2011

Bloggurat