Balansert Hverdag

Morsdag og Sol

Posted on: 13. februar 2011

Våknet til vakker vinerdag med masse sol. Litt kaldt til å gå skitur med minsten i -23,men da får vi kose oss med spill og god mat.

Først må jeg si det var herlig å få sove så lenge jeg ville. Det får ikke hjelpe at mannen ikke fant kaffen( sa han) og at eldstemann synes morsdag er tull.Går ut fra at mine to syvsoverjenter husker at det er morsdag.Men de er det lite liv i enda for de rottet seg sammen og spilte på data til laaangt på natt.

Herbalife seminar i Hamar i dag.Noen av «mine» er tilstede så jeg få vel ta en liten tur etterpå. En flott gjestetaler tilstede i dag. Alltid gøy å møte nye kollegaer og utveksle erfaringer i det å hjelpe både seg selv og andre.Må si jeg koser meg på kurset vi kjører nå.Alle er så flinke til å kose seg med god og sunn mat og klarer å gå både inn og ned.Jeg blir bare mer motivert til å fortsette jobben i det gode miljøet. De aller fleste har begynt å trene også.Helt supert.

 Hva skal du gjøre på morsdagen?Kanskje er du mor selv, eller skal besøke din egen mor.Uansett så kos deg med søndagen og gjør det beste du kan med den.Haba Haba;)La merke til mye kritikk til Stella i går,( typisk norsk)men synes vi kan unne henne seieren jeg.Låta svinger da og gir danselyst.Det var det ikke så mange av de andre låtene som gjorde,og grand prix er jo det det er.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

februar 2011
M T O T F L S
« jan   mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Arkivet

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 4 andre følgere

Antall besøk fra 01.02.2011

Bloggurat
Reklamer
%d bloggere like this: