Balansert Hverdag

Studiedag

Posted on: 31. januar 2011

Anacampseros subnuda var. lubbersii flower

Image by Martin_Heigan via Flickr

Var litt småstresset i dag tidlig for å få unger på skole.Noen hit og noen dit.Var usikker på om jeg hadde klienter først på dagen så måtte ringe tlf.vakta vår.Følte at det var «noe».

Det var Studiedag:) Glemte at jeg hadde bytta fordi jeg måtte i møte på torsdag.Så nå kan jeg senke skuldrene litt og ta frem pensumbøkene

Har brukt en time på litt rydding og klesvask. Ornet med litt levende lys og kokt meg masse tevann.Godt å kunne lese litt i ro og fred.Det betyr mye å ha det hyggelig rundt seg så man kan slappe av og fokusere.

Har startet på boken Veiledning i en lærende organisasjon,av Unn Stålsett.Temaet er veiledning i skolen,og hvorfor er veiledning viktig i utvikling av en lærende organisasjon.

Finner temaet veldig interessant.Å kunne bruke veileder i en skole er noe jeg kunne tenke meg å prøve.Spesielt for nyutdannede lærere som har elever med ulike typer lærevansker.Det må være tøft å være nyutdannet lærer og bli overlatt til en stor klasse alene.Mangt som skal klaffe for at miljøet i klassen skal bli bra og legge grunnlag for læring.

Det var også positivt for mine skuldre og helse at det ble en rolig studiedag hjemme.Var rimelig anspent i skuldrene i går kveld og var ikke lett å få sove. Noen ganger trenger vi en rolig hjemmedag med litt lesing av bøker, drikke te og slappe av.

Hverdagen har mange stressfaktorer for mange av oss.Det er nok flere enn meg der ute som trrenger å lære at det er lov og nødvendig med en timeout iblandt.

Det tjener ingen at vi stresser oss syke.Men vi glemmer gjerne det Man skal klare alt.Husmor, sykepleier,mamma,veileder treninsgkamerat, ektefelle, venninne,osv osv.Mne sannheten er at man fikser ikke noe på skikkelig vis til slutt om man ikke tillater seg litt egotid og egenpleie.

Nå skal jeg finne meg en stor kopp te og sette meg godt tilrette i sofaen og lese.I kveld blir det Weight loss Challenge igjen.Blir spennende å snakke med deltakerne og høre hvordan de har det. De har vært så flinke alle sammen.

HA EN HERLIG DAG

Reklamer
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

januar 2011
M T O T F L S
    feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkivet

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 4 andre følgere

Antall besøk fra 01.02.2011

Bloggurat
Reklamer
%d bloggere like this: